Начальник міліції: Маєте скарги на роботу? Приходьте і кажіть!

0

Шановні хмельничани! 18 квітня з 10-00 год до 13.00 год. у приміщенні Хмельницького міськвідділу міліції відбудеться особистий прийом громадян.
Громадяни матимуть змогу звернутися із скаргами, повідомленнями та пропозиціями щодо діяльності міліції до представника МВС України – члена робочої групи з комплексної перевірки, т.в.о. начальника Управління карного розшуку УМВС України в Хмельницькій області Сергія Бакуна та т.в.о. начальника Хмельницького МВ УМВС України в Хмельницькій області Валерія Онісьєва.
“Шановні городяни, якщо у вас є скарги, повідомлення чи пропозиції щодо діяльності місцевої міліції – приходьте та говоріть про це правдиво та відкрито, – наголошує Валерій Онісьєв. – Якщо ви маєте інформацію про вчинення корупційних дій правоохоронцями чи іншими посадовими особами, володієте фактами щодо бездіяльності працівників міліції чи у вас є невірішенні питання, які належать до компетенції правоохоронних органів – приходьте до мене на особистий прийом, який я здійснюю щодня з 10.00 год до 13.00 год, а також з 17.00 год до 20.00 год. Закликаю вас не чекати на покращення, а долучатися до нього своїми активними діями та правильною громадянською позицією, адже тільки за допомогою співпраці ми досягнемо результатів”. 

Прес-служба Хмельницького МВ МВС.

14 Квітня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів