На Житомирщині вшанували бійця з Полонського району

0

На фасаді Першотравенської школи у Баранівському районі Житомирської області відкрили меморіальну дошку загиблому на сході України військовослужбовцю 30-ї окремої механізованої бригади Олександру Іщуку.
Загинув Олександр Іщук під час бойових дій біля села Степанівка Донецької області 8 серпня 2014 року, а був похований лише 18 березня цього року на кладовищі села Черніївка Полонського району.
Як повідомляє сайт «Місто Баранівка», у цій школі свого часу навчався захисник української держави Олександр Іщук.
«Немає сумніву, що меморіальна дошка Олександру Іщуку не стане просто табличкою на стіні будівлі школи, що згадка про одного з тисяч полеглих у боях за незалежність передаватиметься із покоління в покоління», – сказав директор Першотравенської загальноосвітьої школи I-III ступенів Ігор Данилюк.
Також Федерація футболу Баранівського району спільно з Першотравенською загальноосвітньою школою заснували Кубок Баранівського району по футболу серед школярів пам’яті Олександра Іщука. Цей кубок має статус перехідного і розігруватиметься серед школярів Баранівського району щороку 18 березня, у день поховання героя.

16 Квітня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів