На Ярмолинеччині в останню путь провели сержанта-розвідника

0

Україна втратила ще одного свого захисника. Цього разу із Ярмолинецького району. У зоні проведення антитерористичної операції куля снайпера відібрала життя у 44-річного командира відділення розвідників128-ї окремої гірсько-піхотної бригади Петра Бойка.

“З перших днів війни на Сході він не знаходив собі місця, і душею був там, серед бійців. А коли двоюрідному братові Ігорю із Москалівки дали повістку із військкомату, сказав, що і він піде з братом. Так і родині пояснив, мовляв, самого Ігоря не відпущу, піду разом з ним. Коли із військкомату отримав позитивну відповідь, одразу зібрався у дорогу. Вирушив до війська 2 серпня, у день ВДВ”, – повідомляє ярмолинецька газета “Вперед”.

Петро Леонідович був колишнім десантником і війна на Сході України стала третьою у його житті. Сержант потрапив до тренувального табору гірських піхотинців на Закарпатті. Після навчань – одразу у зону бойових дій. Там очолив відділення розвідників. Для бойових побратимів став і мудрим наставником, вчителем та другом, на якого у будь-який час можна було покластися. Останній бій Петро Бойко прийняв біля села Нікішине Шахтарського району Донецької області. У подолянина влучив снайпер.

10 січня із сержантом Петром Бойком прощалися у Ярмолинцях, а наступного дня воїна поховали у його рідному селі Москалівка.

16 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів