На Ярмолинеччині чоловік помстився дружині, підпаливши хату

0

З’ясовування стосунків між подружжям на Ярмолинеччині завершилося пожежею. На щастя, обійшлося без людських жертв.

“Усе почалось зі звичайної сімейної сварки. Чоловік не на жарт розізлився й почав розпускати руки, – розповідає інспектор по роботі з населенням та громадськими формуваннями Ярмолинецького райвідділу Лариса Мазій. – Рятуючись від побоїв, жінка втекла з хати. Боятися було чого, адже лиходій уже двічі притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.”

Тим часом розлючений господар, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, виліз на горище будинку та підпалив запаси сіна, які там зберігалися.

“Суха трава спалахнула вмить, почала горіти покрівля. На щастя, пожежу швидко вдалося локалізувати й вогонь не встиг перекинутися на інші будівлі чи завдати шкоди здоров’ю людей. Загалом вигоріло близько 50 квадратних метрів шиферного покриття. Сума матеріального збитку встановлюється”, – пояснює Лариса Мазій.

Наразі міліціонери Ярмолинецького райвідділу відкрили кримінальне провадження за частиною другою статті 194 – умисне знищення або пошкодження майна. Покарання передбачає до десяти років ув’язнення.

27 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів