На вокзалі у Харкові затримали хмельницького військового з гранатою

0

На залізничному вокзалі у Харкові патрульні знайшли гранату у 20-річного військового з Хмельничини.

“На цокольному поверсі вокзалу інспектори патрульної служби лінійного відділу зупинили для перевірки документів молодого чоловіка. Як з’ясувалося, 20-річний молодик є військовослужбовцем Збройних сил України. Серед його особистих речей міліціонери виявили предмет схожий на гранату Ф-1 із запалом та запобіжним кільцем”, – повідомляє прес-служба управління МВС України на Південній залізниці.

Солдат з Хмельницької області пояснив, що їхав із зони проведення антитерористичної операції додому, а гранату вирішив прихопити із собою.

Наразі відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 410 – викрадення, привласнення, вимагання військовослужбовцем зброї, бойових припасів, вибухових або інших бойових речовин, засобів пересування, військової та спеціальної техніки чи іншого військового майна, а також заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем. За такий злочин передбачене ув’язнення терміном до восьми років. Матеріали провадження передані до військової прокуратури для проведення подальшого розслідування.

11 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів