На Водохреще хмельничани у Південному Бузі не купатимуться

0

Традиція занурюватися в крижану воду на свято Водохрещення – 19 січня, щороку набуває все більшої популярності серед хмельничан. Зазвичай, усі охочі купаються у Південному Бузі. Проте цьогоріч через ремонт набережної міська влада організовує купіль у мікрорайоні Дубове.

“У зв’язку з ремонтом набережної рівень води у Південному Бузі значно знизився, купатися там небезпечно. Тому відповідні умови для проведення церемонії освячення води та традиційного купання організовують поблизу гідротехнічної споруди водосховища Дубово-1 на вулиці Раскової”, – інформує прес-служба міської ради.

19 січня з 7:00 до 16:00 години усі охочі можуть завітати на правий берег водойми та в безпечних і комфортних умовах зануритися у крижану хрещенську воду. Для безпеки відвідувачів організують охорону громадського порядку та чергування рятувальників, пригощатимуть гарячим чаєм та кавою.

Для зручності хмельничан від пожежної частини на вулиці Купріна до місця проведення заходів курсуватиме безкоштовний автобус. До пожежного депо можна доїхати тролейбусом №15, комунальними автобусами №11 та №3, маршрутними таксі №29, №49, №25, №25а.

14 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів