На центральній вулиці Хмельницького може з’явитися безкоштовний Wi-Fi

0

Активісти із організації «Молодіжний вибір» планують створити безкоштовну мережу Wi-Fi. Для реалізації свого проекту вони уже шукають тих, то зміг би допомогти їм фінансово. Поки про точний час появлення безоплатного Інтернету в центрі Хмельницького говорити рано. 

Ця громадська організація була створена нещодавно – влітку 2014 року. Але за цей час активісти уже встигли втілити у життя досить неординарний для Хмельницького проект – шафа буккросингу у парку імені Івана Франка. За чотири місяці шафа «завоювала» чимало прихильників, тому книги у ній постійно змінюються. Хоч і не всі жителі міста до кінця розуміють, для чого її встановили.

– Мене часто запитують, для чого ми встановили шафу буккросингу. Мовляв, яку вигоду від цього маєте, адже люди платять за книги не платять. Я відповідаю їм – нічого. Робити щось корисне для суспільства самому і цим змінювати його на краще – це одна з головних завдань діяльності нашої організації, – говорить голова громадської організації «Молодіжний вибір» Андрій Іваницький.

Молодь хоче порадувати мешканців міста ще дечим корисним – велозупинками із онлайн-сервісом, який дозволить власникам двоколісних слідкувати за ними.

16 Квітня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів