На Кам’янецькій з криком та гамом стихійних торговців розганяли

0

28 березня близько 20 працівників міліції  «охороняли» найулюбленіше місце хмельницьких торгашів. З самого ранку людям не давали розкласти товар на землі. Дехто, побачивши міліцію, відразу перейшов на ринок «Ранковий». Але знайшлися перекупниці, які до останнього місця не покидали.  

Нагадаємо, декілька днів тому на стихійному ринку людям роздавали листівки із попередженням про штраф за торгівлю у невстановлених місцях.  Роз’яснювальна робота не подіяла.  Тому на цей раз міліція повернулася із наміром складати протоколи.

Міліціонери хотіли конфіскувати товар Людмили Волос, яка продає квіти та продукти.  Жінка свій товар боронила до останнього. В результаті з ящиків повилітали та побилися яйця.

Продавці бідкаються, що в такий важкий час їм заважають заробити на шматок хліба. Хоча, визнають, закон таки порушують.

Прийшов на стихійний ринок і заступник начальника управління торгівлі Олександр Луков. Посадовець в черговий раз розповідав про торгові місця, якими може забезпечити всіх бажаючих.  Як виявилося, на «Ранковому» для всіх місць не вистачить.  Люди, які після приходу міліції перебігли на офіційний ринок, зайняли майже всі прилавки. Куди розмістити ще зо дві сотні продавців – неясно.

Результати рейду будуть відомі згодом. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua. 

Наслідки конфіскації товару

28 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів