На хмельницькому майдані Незалежності з’явилася меморіальна дошка на честь Небесної Сотні

0

Традиційне місце перед меморіалом «Віра, Надія, Любов» сьогодні замінили на інше, біля колишньої дошки пошани. Відтепер, на місці, де колись знаходились портрети визначних осіб області, а згодом мальовничі пейзажі Хмельниччини, будуть портрети усіх героїв Небесної Сотні.Активісти та просто небайдужі хмельничани прийшли сюди з квітами та свічками. Деяким із неих важко стримувати свої емоції.

Хмельничанка Віра Петрівна прийшла сюди з чоловіком і поставила лампадку перед портретами героїв.

– Важко стримувати сліз, коли згадуєш всі ті жахливі події, які були минулого року, – каже жінка. – Болить серце і за сьогоднішніх героїів, які знаходяться там, на передовій. У всіх одна мета – зберегти нашу славну Батьківщину.

Заступник голови обласної держадміністрації Олександр Симчишин каже, що цей поминальний тиждень був важким для всіх.

– Ці дні я поспілкувався з матерями та відвідав могили героїв. Я ще не бачив таких гордих за подвиги людей як рідні та близькі наших загиблих героїв Небесної Сотні. Я вважаю, що коли стає важко і опускаються руки, то варто подивитись у вічі цих людей, аби зрозуміти, що незважаючи на всі проблеми і перешкоди, ти маєш підніматись і йти, жити і працювати, – переконує Симчишин. – І не меморіальні дошки чи назви вулиць мають стати пам’ятником для наших героїів. а справжня сильна держава.

21 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів