На Хмельниччині згоріло майже 10 гектарів лісу

0

13 квітня о 17:29 до рятувальників у місті Полонне надійшло повідомлення від старшого лісничого Понінського лісництва  про те, що поблизу смт. Понінка  горить ліс.

«До місця виклику було направлено три відділення 17-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Полонне, добровільну пожежну дружину  картонно-паперового комбінату смт. Понінка, три пожежні команди ДП «Шепетівський лісгосп», 35 працівників лісгоспу з ранцевими оприскувачами та два трактори з плугом, місцеві пожежні команди Шепетівського та Полонського гарнізонів, а також сили і засоби мобільної групи оперативного реагування району», – повідомляє прес-служба ДСНС України у Хмельницькій області.

Також до гасіння пожежі було залучено 20 працівників міліції із підручними засобами для гасіння. Працівники ДАІ організували перекриття дорожнього руху та обмежили доступ до лісу. До місця пожежі прибули 10 чоловік від громадських організацій міста Полонне, 18 небайдужих селян з трактором із плугом.  На момент прибуття основних підрозділів орієнтовна площа пожежі складала 5 гектарів.  

Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено лісові насадження площею 9,2 гектарів.  Ліквідували пожежу о 21.35. 

14 Квітня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів