На Хмельниччині затримали 24-річного чоловіка, який вбив колишнього міліціонера

0

Підозрюваний  раніше уже відбував покарання у місцях позбавлення волі за розбійний напад. Він  приїхав в Ярмолинці у гості до товариша. Коли повертався додому, вирішив пробратися  до квартири самотнього пенсіонера, де він сподівався поживитися грішми та цінними речами.

-У квартиру, розташовану на першому поверсі, молодик проник через вікно. Сподівався, що вдома нікого немає, але на зустріч йому вийшов господар. Тоді зловмисник вдарив дідуся в обличчя, зламавши йому ніс, а потім повалив на землю, зв’язав руки та ноги та почав вимагати, щоб той сказав, де тримає гроші, – каже речник Хмельницького обласного управління міліції Катерина Шуприган.

Пенсіонер сказав зловмиснику, що гроші у гаражі, але душогуб нічого цінного там не знайшов. Повернувшись у квартиру, він зламав сейф та забрав з нього мисливську рушницю, яка належала потерпілому, та 1 тисячу гривень. Потім він зламав  пенсіонеру шию. Після скоєного він через те ж вікно виліз з квартири та подався знову до свого знайомого. По дорозі рушницю заховав у полі, а гроші згодом витратив на власні потреби.

Оперативним шляхом правоохоронці вийшли на потерпілого і затримали його вдома, у Шепетівці. Наразі зловмисник перебуває в слідчому ізоляторі. Йому вже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого п. 6 ч. 2 ст. 115 «Умисне вбивство» та ч. 4 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України. Чоловікові може загрожувати позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

27 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів