На Хмельниччині за хабар судитимуть двох пенітенціарників і даішника

0

Прокуратура Хмельницької області завершила досудове розслідування та направила до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно двох колишніх працівників міжрайвідділу кримінально-виконавчої інспекції (КВІ) управління Державної пенітенціарної служби та інспектора відділення Державтоінспекції з обслуговування Теофіпольського району.

“За попередньою змовою між собою, правоохоронці одержали хабар від жительки смт. Теофіполь, засудженої за шахрайство до 200 годин громадських робіт. За 5000 гривень працівники КВІ пообіцяли їй виготовити документи про нібито відбуття нею призначеного покарання. Ще тисячу гривень “подяки” вона передала знайомому інспектору ДАІ”, – повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області.

Службовцям кримінально-виконавчої інспекції інкримінується одержання неправомірної вигоди, за попередньою змовою групою осіб (часьтина третя статті 368 Кримінального кодексу України), співробітнику Державтоінспекції – сприяння в одержанні службовими особами неправомірної вигоди та одержання такої вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особами, уповноваженими на виконання функцій держави (частина 5 статті 27, частина 3 статті 368, частина 2 статті 369-2 Кримінального кодексу України).

Під час слідства усіх трьох обвинувачених звільнено з посад. Їм обрано запобіжний захід – домашній арешт.

22 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів