На Хмельниччині визначили найсильніших борців серед наймолодшої вікової категорії (відео)

0

В Хмельницькому завершився відкритий чемпіонат області з вільної боротьби. На традиційні змагання до міста приїхало півтори сотні спортсменів віком від 10 до 12 років. Конкуренцію подільським вільникам на змаганнях склали учасники зі столиці, Львова та Чернівців. Переможців визначали у 5-ти вагових категоріях серед дівчат та у 10-ти серед хлопців.

Одразу у двох вагових категоріях перемогу здобула Аріна Губерчинко. Спочатку юна борчиня здолала єдину суперницю у вазі 33 кілограми. Ще двох, дівчина поборола у вазі 36. А з допомогою ось такого прийому Аріна перемогла свою останню конкурентку.

Свій «коронний» має ще один тріумфатор змагань – Ігор Ковбель. Хлопчик боротьбою займається 4 роки, за цей час встиг завоювати чимало золотих нагород. Каже, що суперники були не важкими, але за перше місце йому таки довелось поборотись.

В результаті хмельничани здобули перемогу в 15-ти вагових категоріях. Втім, головна мета змагань – не перемога, найважливіше для юних спортсменів – відчути змагальний дух та продемонструвати набуті навички.

17 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів