На Хмельниччині військові збагатили бізнесмена на 100 тисяч гривень

0

Військова прокуратура Хмельницького гарнізону разом зі спеціалістами обласної Держфінінспекції викрили факт зловживання та розтрати бюджетних коштів посадовцями військової частин.

Як повідомляє Військова прокуратура Західного регіону України, на Хмельниччині у грудні 2014 року службові особи однієї з військових частин, зловживаючи своїм службовим становищем, безпідставно та без фактичної поставки предмету договору – близько двох тонн м’ясних консерв, внесли до офіційних документів завідомо неправдиві відомості про нібито їх отримання. У подальшому документи використали для перерахування на рахунок фізичної особи-підприємця бюджетних 100 тисяч гривень, які бізнесмен використав у власних цілях.

“Розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених частиною другою статті 366 та частиною другою статті 410 Кримінального кодексу України, – службове підроблення, привласнення військового майна шляхом зловживання службовим становищем. Закон передбачає покарання у виді ув’язнення на термін до десяти років. Досудове розслідування триває”, – прокоментував заступник військового прокурора Хмельницького гарнізону Віктор Петреченко.

27 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів