На Хмельниччині в святкові дні сталося 7 ДТП, в яких загинули дві людини

0

Так, за повідомленням Державтоінспекції у Хмельницькій області, 11 квітня в селі Шрубків Летичівського району 25-річний мотоцикліст не вибрав безпечної швидкості, виїхав на узбіччя і врізався у бетонний стовп паркану. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди чоловік отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці.

12 квітня у селі Балин Дунаєвецького району 15-річний юнак, керуючи мотоциклом “Musstang MT 150-5”, з’їхав на узбіччя вулиці та допустив перекидання мотоцикла. В результаті ДТП школяр отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому правого стегна та лівої ключиці, 17-річний пасажир також пошкодив  стегно. Обох доставили у травматологічне відділення Дунаєвецької ЦРЛ.

Наступного дня, у Хмельницькому на вулиці Перемоги загинув водій мотоциклу “Kawasaki”. Від отриманих травм він помер у приймальному відділенні міської лікарні.  

– Водії мопедів та мотоциклів мають такі ж права й такі ж обов’язки, як і водії інших транспортних засобів, тому повинні неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, мати відповідні документи та виконувати додаткову для них вимогу – користуватися мотошоломами, – каже речник Державтоінспекції у Хмельницькій області Андрій Лужняк. – Щоб наші дороги були безпечними та комфортними, кожен учасник дорожнього руху повинен неухильно дотримуватися правил та слідувати букві закону.  

 

 

 

 

14 Квітня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів