На Хмельниччині троє молодиків вбили 41-річного чоловіка. Тіло вивезли і викинули у лісосмузі

0

Потерпілим виявився 41-річний житель Полонного. У день зникнення його бачили у компанії молодих людей, чоловіки разом випивали. Через деякий час продавчиня одного з магазинів помітила, як ця ж група людей потягнула під руки 41-річного чоловіка до автомобіля, повантажили його на заднє сидіння та поїхали геть. Про це повідомила прес-служба УМВС у Хмельницькій області.

За словами підозрюваних, між ними і загиблим виник конфлікт, після чого останній розпочав бійку. Молодики кинулись захищатись, але не розрахували власних сил. Чоловіка вивезли у лісосмугу, де і добили лопатою.

«Наступного дня, усвідомивши, що накоїли, трійця вирішила втікати. Оперативники встановили, що підозрювані придбали квитки на найближчий потяг і поїхали до родичів одного із них аж у Кіровоградську область. Туди вирушили працівники карного розшуку Полонського РВ УМВС спільно з колегами із обласного управління внутрішніх справ. Під час вдало проведеної операції зловмисників вдалося затримати», – йдеться у повідомленні прес-служби.

Підозрюваних визнали винними у викраденні людини та вчиненні умисного вбивства. Суд виніс їм покарання у вигляді 14 років позбавлення волі. Однак, розглянувши апеляційну скаргу від родини потерпілого, суд скасував вирок першої інстанції та засудив двох чоловіків до 15 років позбавлення волі, а третього – на довічне ув’язнення. 

9 Квітня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів