На Хмельниччині створили інтерактивну карту укриттів

0

Рятувальники створили інтерактивну мапу з адресами укриттів у Хмельницькому та області. Як повідомляють у прес-службі ГУДСНС, у разі виникнення надзвичайних ситуацій громадяни, які не знають, куди ховатися, можуть зателефонувати за номером 101. Диспетчер скаже, де найближча захисна споруда, після того, як ви назвете свою адресу.

“На інтерактивну карту нанесені усі захисні споруди області. Будь-хто може дізнатися у диспетчера інформацію про найближче сховище, назвавши своє місце перебування”, – пояснює керівник прес-служби обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій Андрій Козак.

Найближчим часом кожен охочий зможе переглянути мапу захисних споруд за допомогою Інтернету, та поки що вона доступна лише в телефонному режимі. Інтерактивні карти захисних споруд уже створені у Києві та Одесі. Як наголошують рятувальники, громадяни повинні заздалегідь самостійно подбати про власну безпеку, дізнавшись де знаходиться найближче тимчасове сховище на випадок надзвичайної ситуації.

Нагадаємо, як повідомив начальник управління з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації Євген Данилюк, на Хмельниччині 844 захисні споруди готові до використання за призначенням.

5 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів