На Хмельниччині роботодавці сплатили понад 3 мільярди гривень соціального внеску

0

Про це повідомляють у Державный фіскальній службі Хмельницької області. Податківці зазначають також, що сума вже сплаченого єдиного соціального внеску в області перевищує 142 мільйони, порівняно із минулим роком. Передбачається, що надходження цього платежу і надалі буде залишатись стабільним.

«За використання найманої праці без трудового договору, виплату заробітної плати «у конверті», оформлення працівника на неповний робочий час у разі фактичної роботи повний робочий день, та виплату зарплати без нарахування та сплати ЄСВ на роботодавця нараховуватиметься штраф у розмірі 30-ти мінімальних зарплат (на даний час – 36 540 грн.) за кожного працівника, щодо якого вчинено порушення», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, єдиний соціальний внесок – це обов’язковий платіж, який входить до системи державного соціального страхування населення. Внесок має на меті забезпечити страхові виплати за всіма видами державного страхування. Його платниками є роботодавці, військовослужбовці, особи, що працюють на виборних посадах та громадяни, які займаються незалежною професійною діяльністю.

21 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів