На Хмельниччині рідні просять знайти бійця, який зник поблизу Дебальцевого

0

Про це розповіла «ВСІМ» сестра матері, рідна тітка бійця Ольга.

– Останній раз Володя дзвонив батькам ще 14 лютого зранку. Але довго поговорити їм не вдалось, та як він сказав, що знаходиться в дорозі і йому незручно розмовляти. Єдина інформація, яку маємо, що він їздив на автомобілі «Урал» з номером: 14-34 Р1.

За словами тітки, цього ж дня Володимир переписувався зі своєю дівчиною Мариною.

– Він не казав мені, де знаходиться і що з ним, лише повідомив, щоб я йому не дзвонила, сам буде телефонувати тоді, коли зможе, – каже дівчина. – А через кілька днів до мене подзвонили з невідомого номера і спитали, чи я знаю Володимира Яневича. Я сказала, що так і тоді чоловічий голос мені повідомив, щоб я передала батькам, що їх сина більше нема в живих.

Зі слів, Марини, на її запитання, чи бачив хтось тіло Володимира і чи є підтвердження його загибелі, їй розповіли, що знайшли військовий квиток на його ім’я та мобільний телефон.

Батьки військового спілкувались також і з командиром, який наразі теж немає жодної інформації про бійця.

– Я нічого не знаю, все, що знав – повідомив батькам, – каже командир Олег Леонідович. – Володимир відправився в район Дебальцевого виконувати свій службовий обов’зок близько 14 лютого. Після того про нього нічого не чути і машини, на якій він туди відправився, теж не бачили. Я шукав його, але поки марно, – пояснив командир.

Якщо ви володієте будь-якою інформацією про Володимира, просимо звернутись за номером телефону: 096-225-33-23 – мати Тамара Анатоліївна.

1 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів