На Хмельниччині працівники ДАІ вчилися перевіряти підозрілих осіб та затримувати озброєних злочинців

0

На Хмельниччині майже 200 працівників ДАІ взяли участь в практичних заняттях, під час яких навчалися правильно перевіряти підозрілих осіб та транспортні засоби, виявляти мінні засідки, надавати першу долікарську допомогу тощо. Як повідомляють у прес-службі обласного УМВС України, навчання одночасно проходили в Хмельницькому, Шепетівці та Кам’янці-Подільському.

“Такі навчання, під час яких розглядались алгоритми дій в різних екстремальних ситуаціях, — ініціатива керівництва. Отримані знання є вкрай важливими, адже співробітники Державтоінспекції області регулярно беруть участь в антитерористичній операції на Сході країни. І від їхнього вміння правильно діяти в екстремальних ситуаціях часто залежить життя колег та мирних жителів”, – зазначає прес-служба відомства.

1423490733

Досвідчені інструктори із міліцейських спецпідрозділів продемонстрували працівникам ДАІ, як правильно перевіряти транспортні засоби на предмет перевезення заборонених предметів, як перевіряти і затримувати озброєних злочинців.

1423490769

Як повідомляється, особливу увагу викладачі приділили заняттю з тактики дій в екстремальних ситуаціях. Добровольці на практиці відпрацьовували алгоритми дій у разі викриття мінної засідки, при перевірці транспортних засобів, під час несення служби на блокпостах тощо. А головне — навчалися діяти так, щоб вберегти власне життя та життя бойових товаришів у разі виникнення реальної небезпеки.

9 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів