На Хмельниччині попрощалися із бійцем, який загинув на Луганщині

0

Прощалися із військовим 28 лютого у рідному для нього селі Кузьминчики. Ігор Волошин загинув ще 31 січня під селищем Чорнухино  Попаснянського району Луганської області. Через гостру ситуацію у зоні АТО тільки зараз вдалося винести тіло загиблого.

Провести в останню путь героя зібралось чимало представників місцевої влади, рідні, близькі, бойові побратими та просто небайдужі люди.

«У ході жалобного мітингу учасники церемонії прощання, утворивши живий коридор під час пам’ятної ходи вигукували гасла «Герою України Ігорю – Слава», «Слава Україні – Героям Слава!» та «Україна понад усе». Всі висловлював слова співчуття родичам загиблого наголошували на винятковому патріотизмі та мужності Ігоря Волошина, а також відмітили, що пам’ять про нього житиме вічно у серцях кожного жителя Чемеровеччини», – йдеться у повідомлені прес-служби Чемеровецької райдержадміністрації.

Громадську панахиду за Героєм провели у Божому храмі імені Петра і Павла. Поховали 45 – річного бійця АТО на кладовищі у с.Вільхівці. У Ігоря Волошина залишилися двоє синів двадцяти трьох та десяти років.

3 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів