На Хмельниччині пенсіонер вбив знайомого, а тіло порубав і викинув

0

Це сталося в одному з сіл Волочиського району. 59-річний чоловік прийшов в гості до підозрюваного, де чоловіки випивали. Пізно вночі між товаришами розгорілась суперечка, під час якої господар будинку вбив свого гостя. Про це повідомили в обласному управлінні міліції. Чим самим підозрюваний наніс смертельних ударів потерпілому, він не пам’ятає. Це з’ясує експертиза. Наразі чоловік плутається у свідченнях.

Після жорстокої розправи, зловмисник захотів позбутись тіла, але потерпілий був міцної статури, тому пенсіонер прийняв рішення порубати тіло на частини. Далі, зробивши три ходки, позбавився тіла покійного, викинувши його за 300 метрів від будинку, в ріллю. Зробивши справу, підозрюваний спалив усі закривавлені речі і ретельно помив підлогу у будинку.

«Наступного дня понівечене тіло підозрюваного виявив його син, який із самого ранку подався на пошуки зниклого батька. Чоловік не повірив власним очам і одразу ж зателефонував до міліції. Інформація підтвердилась — це справді був батько заявника», – йдеться у повідомленні прес-службі УМВС у Хмельницькій області.

Правоохоронцям вдалося затримати підозрюваного, адже знайшлися свідки, котрі бачили, як чоловік тієї ночі палив щось у себе на подвір’ї. Окрім того, в будинку пенсіонера залишилось чимало кривавих слідів.

Наразі чоловік знаходиться під вартою. Йому оголосили підозру у вчиненні злочиниу, передбаченого ч.1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років.

19 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів