На Хмельниччині п’яний злодій, тікаючи від міліції, стрибнув з 8-го поверху

0

Того вечора зловмисник випивав разом із власником квартири, а коли останній дійшов до «кондиції», крадій витяг у нього з кишені мобільний телефон та ключі від квартири. Після цього він прийшов у гості до свого співчарочника і повідомив дружині, що чоловік лежить п’яний на вулиці. Налякана жінка разом із дочкою побігла шукати чоловіка, а тим часом зловмисник підібрав ключ, проник у квартиру та викрав гроші в сумі 1700 гривень.

«Близько 1-ї години ночі до Славутського райвідділу міліції зателефонувала 35-річна жителька райцентру та повідомила про те, що у її квартиру пробрався злодій. У цей час, почувши гуркіт, на балкон вибіг мешканець квартири, розташованої на 6-му поверсі. Тут крадій не розгубився і проявив свої акторські здібності. Він розповів, що був у коханки, аж раптом повернувся її чоловік та накинувся на нього з ножем, тож треба було якось рятуватись. Чоловік перейнявся цією історією, подав руку зловмиснику, допоміг вибратися на балкон і вивів його через двері своєї квартири», – йдеться у повідомленні Хмельницького обласного управління міліції.

Правоохоронці  встановили, що до вчинення крадіжки причетний житель міста, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Триває досудове розслідування кримінального провадження, порушеного за ч. 2 та ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

20 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів