На Хмельниччині п’яний чоловік забив свою 89-річну тітку

0

Підозрюваний проживав разом із 74-річною матір’ю та її старшої сестрою в одному із сіл Дунаєвецького району. Чоловік не мав постійного місця роботи та часто випивав. 

Трагедія трапилася вночі, після того як племінник повернувся додому напідпитку. Мати почала робити синові зауваження, через що він вигнав її з дому. Коли заспокоювати розлюченого кривдника взялася 89-річна тітка, чоловік кілька разів вдарив її по голові, після чого пішов спати. Про це повідомляють у прес-службі УМВС у Хмельницькій області.

«Наступного ранку чоловік побачив, що тітка лежить без свідомості, і повідомив про це матір. Жінка одразу ж викликала «швидку» та міліцію. Потерпілу доправили до реанімаційного відділення Дунаєвецької ЦРЛ, де вона від отриманих травм померла через три дні», – розповідає речник обласного управління міліції Людмила Піскорська.

Наразі підозрюваний знаходиться під вартою. Йому оголосили підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження, яке спричинило смерть потерпілого» Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі. 

14 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів