На Хмельниччині п’яний чоловік побив 85-річну бабусю. Жінка померла на місці

0

Пенсіонерка  проживала сама і останні кілька років практично не виходила з будинку. Про це повідомляє прес-служба Хмельницького обласного управління міліції.

-Жінці було важко пересуватися, та й із зором були проблеми — майже нічого не бачила. Доглядала за нею соціальна працівниця, яка, прийшовши вранці провідати свою підопічну, і виявила тіло. У пенсіонерки був проламаний череп, довкола все в крові, – каже речник Хмельницького обласного управління міліції Катерина Шуприган.

Жінка одразу ж зателефонувала до Кам’янець-Подільського райвідділу міліції, і незабаром на місці події уже працювали правоохоронці. Зловмисника затримали за годину. Як повідомляється у міліції, чоловік з дитинства дещо відстає у розвитку.

У скоєному він зізнався і розповів, що увечері випив трохи вина і пішов у село. Чому забрів на подвір’я до пенсіонерки, змістовно пояснити не зміг.

Наразі молодик перебуває під вартою. Йому уже оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Слідство триває, зокрема, буде призначена судово-психіатрична експертиза для встановлення осудності підозрюваного.

11 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів