На Хмельниччині п’яні розбірки закінчилися вбивством

0

Вбивство сталося в одному із сіл Волочиського району. Про це повідомляє пре-служба Хмельницького обласного управління міліції.  

«Не приходячи до свідомості, потерпілий пролежав під магазином цілу ніч. Виявила хлопця продавчиня, яка вранці прийшла на роботу. Його одразу ж забрала «швидка», але за кілька годин 24-річний хлопець помер у лікарні. Медики діагностували у нього стиснення та руйнацію спинного мозку у шийному відділі хребта», – йдеться у повідомленні прес-служби.

Того ж дня правоохоронці встановили і особу підозрюваного, на якого вказали свідки їхнього спільного з потерпілим «застілля».

Як повідомив начальник Волочиського райвідділу міліції Віталій Козярук, молодику вже оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 119 «Вбивство через необережність» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від 2 до 5 років або позбавлення волі на той самий строк. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

8 Квітня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів