На Хмельниччині одночасно сплатити штраф на місці може лише два водія

0

Інспектор відділу організаційної роботи ДПС УДАІ МВС у Хмельницькій області Михайло Полагів каже, що пристрій ефективний і людям подобається. В Управлінні ДАІ у Хмельницькій області вже замовили ще 153.

– Наразі ми маємо два термінали, один – у взводі з обслуговування стаціонарного посту № 4, у смт Війтівці, інший – у  Кам’янці-Подільському, – розповідає інспектор. – Термінали ми отримали у період новорічних свят і вже здійснили 15 операцій. Оформлювались порушення переважно на невеликі суми, максимальна – біля 510 гривень.

Михайло Полагін демонструє термінал та пояснює, яким чином порушнику дорожнього руху можна здійснити оплату штрафу.

– Сплатити можна за допомогою картки MasterCard чи Visa. Можна використати як свою картку, так і когось із своєї родини – головне лише, знати пароль, який порушник вводить сам, – розповідає Полагів. – Після того, як працівник ДАІ вводить необхідні дані, триваває перевірка і їх підтвердження. По закінченню кожної операції термінал видає два чеки – один інспектор прикріплює до протоколу, інший залишається в учасника дорожнього руху.::__IHACKLOG_REMOTE_IMAGE_AUTODOWN_BLOCK__::0

22 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів