На Хмельниччині нарахували уже сім мільйонерів

0

Трохи менше місяця залишилося до завершення деклараційної кампанії. Загалом про свої минулорічні доходи податківців вже повідомили 5 319 мешканців Хмельниччини. Серед них — семеро мільйонерів.

Як повідомляють в обласному представництві Державної фіскальної служби, трьом із тих, хто задекларував мільйон, такі прибутки приніс продаж нерухомості. Ще двоє подолян торік отримали мільйонні виграші, один – одержав подарунок, інший мільйонер заробив такі гроші завдяки зарплаті, отриманій від двох або більше працедавців.

Загалом за підсумками трьох місяців деклараційної кампанії про свої минулорічні доходи податківців вже повідомили 5 319 мешканців регіону. Аби скористатись правом на повернення грошей з бюджету, декларації на отримання податкової знижки надали 2145 громадян. Сукупні активи декларантів Хмельниччини склали 228,7 мільйона гривень.

До слова, у сусідній Вінницькій області нарахували поки що шість мільйонерів, у Тернопільській — три. За даними ДФС, станом на 1 квітня 2015 дохід у понад мільйон гривень задекларували 683 громадяни України, що на 3% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Податківці нагадують, що дедлайн цьогорічного деклараційного процесу настає 30 квітня.

9 Квітня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів