На Хмельниччині «на гарячому» затримали чоловіка, який обкрадав автівки

0

Про це повідомляють у прес-службі обласного управління міліції. З словами правоохоронців, повідомлення про кардіжки почали надходити ще з початку цього року. Порушник розбивав скло або ж псував замок і проникав в салон автомобілів, звідки цупив відео реєстратори, авто магнітоли та інші цінні речі.

– Тієї ночі разом з колегою Валерієм Нікітюком ми патрулювали вулицю Есенську, — розповідає оперуповноважений карного розшуку Олег Чорноус. — Десь опів на третю нашу увагу привернув підозрілий чоловік, який ніс щось у руках. Потім він несподівано підійшов до припаркованого у дворі автомобіля «Opel Vivaro» і жбурнув цеглину, а саме її він тримав у руках, у вікно фургона. На щастя, удар виявився не сильним, і вікно не розбилося. Побачивши нас, чоловік почав утікати, — продовжує Олег. — але ми його швидко наздогнали, – йдеться у повідомленні прес-служби.

Під час обшуку підозрюваного при ньому виявили документи та цінні речі, викрадені тієї ж ночі з іншого автомобіля. У ході слідства міліціонери встановили, що чоловік скоїв близько 20 крадіжок з автомобілів.

 

30 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів