На Хмельниччині мільйони декларують ті, хто отримав спадок та продав майно

0

Оподаткування мільйонерів принесе до бюджету 328 тисяч гривень податку на доходи фізичних осіб. Про це інформує прес-служба ДФС у Хмельницькій області.

Наразі вже 2354 особи подали декларації про майновий стан та доходи. Загальна сума задекларованих прибутків складає 102,5 мільйона гривень.

У ДФС Хмельниччини інформують, що декларувати необхідно ті доходи, з яких при їх нарахуванні чи сплаті не утримувався податок на доходи фізичних осіб.

«Декларація може бути подана до податкових інспекцій регіону особисто громадянином чи уповноваженою на це особою, або ж надіслана традиційною поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення. Також повідомити податківців про власні активи мешканці краю можуть і за допомогою сучасних інформаційних технологій. Адже це можна зробити в електронній формі через мережу Інтернет. Цьогоріч  декларації у “цифрі” вже надали 115 подолян. Якщо ж хтось бажає надіслати  декларацію традиційною поштою, то зробити це необхідно не пізніше, ніж за десять днів до настання дедлайну деклараційної кампанії, тобто до 20 квітня 2015 рокуЦ, – йдеться в повідомленні прес-служби.

Нагадаємо, подоляни, які зобов’язані прозвітувати про минулорічні статки,  мають це зробити до 30 квітня 2015 року. Ті ж краяни, які бажають скористатись правом на податкову знижку, можуть подати декларацію до 31 грудня 2015 року

9 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів