На Хмельниччині колишні працівники агропідприємства вкрали майже півтори тонни добрив

0

До Волочиського райвідділку міліції надійшло повідомлення про крадіжку мінеральних добрив зі складського приміщення одного із аграрних підприємств району. Зловмисники вночі проникли на територію підприємства і винесли звідти більше 1,3 тонни аміачної селітри на загальну суму понад вісім тисяч гривень.

“Використати чи збути крадене зловмисники не встигли — їх вирахували правоохоронці. Злодіями виявились двоє товаришів: 28-річний мешканець Волочиського району та його 27-річний напарник із Підволочиська Тернопільської області, – повідомляє прес-служба обласного УМВС України. – Чоловіки раніше працювали на цьому підприємстві, тож знали, що і де знаходиться. До крадіжки готувалися: взяли коня з підводою та підготували 20 новеньких капронових мішків.”

За даними правоохоронців, злодії відважили двері складу і зафіксували їх таким чином, щоб можна було пройти всередину. Після скоєного завезли добрива у закинутий будинок, але збути так і не встигли: схованку виявили правоохоронці. Усе викрадене уже повернули власникам.

Наразі за цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною третьою статті 185 “Крадіжка” Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

17 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів