На Хмельниччині хлопці вкрали з офісу підприємця 41 тисячу гривень

0

– Вирахували їх за декілька днів, коли хлопці через банкомат намагалися зняти гроші із викраденої картки. Камеру відеоспостереження вони завбачливо закрили рукою, але не здогадалися, що поблизу була ще одна, яка зафіксувала усі їхні дії, – розповідає речник Нетішинського міськвідділу міліції Інна Юзюк.

Завдяки відеозапису правоохоронці встановили особи зловмисників. Під час обшуку в кімнаті гуртожитку, де проживали хлопці, міліціонери вилучили викрадені гроші. Окрім викраденого, у гуртожитку знайшли  цілий арсенал боєприпасів. Серед вилученого — 2 артилерійські снаряди, 7 підривників до мін, 2 гранати «Ф-1», 1 корпус до протипіхотної міни, більше 100 різнокаліберних набоїв. Усе направлено на експертизу до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Звідки у подільників стільки боєприпасів та з якою метою вони їх зберігали, з’ясовує слідство. По даних фактах відкриті кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» та ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.

12 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів