На Хмельниччині грабіжники роздягли свою жертву і залишили вночі посеред поля

0

Через декілька годин після скоєння злочину правоохоронці затримали зловмисників, які уже намагалися покинути межі області.

Двоє 30-річних жителів Черкаської області виконували замовлення по перевезенню товару на одне з підприємств міста Волочиськ. Після виконання завдання у чоловіків залишилося кілька вільних днів, і вони вирішили трохи відпочити.

Тієї ночі, коли був скоєний грабіж, черкащани до закриття сиділи в місцевому барі, але цього виявилося замало, і вони пішли до цілодобового магазину, де і зустріли місцевого 25-річного хлопця. Молодик, який уже був напідпитку, з радістю погодився приєднатися до компанії.

Застілля продовжили прямо у причепі автомобіля «Mercedes-Benz Atego», на якому приїхали чоловіки. У певний момент їм не сподобалося, як до них почав говорити гість, і його вирішили покарати. Щоб уникнути випадкових свідків, виїхали за місто. Там вони роздягли свою жертву до спідньої білизни, дали кілька стусанів та відібрали мобільний телефон, гроші і висадили з автомобіля. Самі ж поїхали назад у Волочиськ.

Коли потерпілий у такому вигляді добрів до найближчого села, налякані місцеві жителі одразу зателефонували до міліції. Правоохоронці, які прибули на місце події, оперативно зібрали усю можливу інформацію про грабіжників та їхній автомобіль, і затримали їх уже на виїзді з Волочиська. З салону автомобіля вилучили мобільний телефон, одяг та взуття потерпілого.

Зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

26 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів