На Хмельниччині чоловік забив до смерті 51-річного інваліда. Вбивцю засудили до 8 років тюрми

0

«Незважаючи на велику різницю у віці, між чоловіками постійно виникали конфлікти. От і того вечора обоє відпочивали у місцевому кафе. Знову щось не поділили і взялися з’ясовувати стосунки за допомогою кулаків. Опонентів розійняли товариші», – йдеться у повідомленні прес-служби обласного управління міліції.

Після цього чоловіки ще кілька разів кидались у бійку на вулиці. Прийшовши додому, 51-річний чоловік, який окрім інвалідності, мав і проблеми із серцем, втратив свідомість і впав на підлогу. Дружина викликала лікарів, однак було вже запізно.

У загиблого виявили різні гематоми, крововиливи у мозкові, синці, забійні рани та багато важких травм, які стали причиною смерті.

Стосовно 30-річного чоловіка відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого» Кримінального кодексу України. Наразі обвинуваченого засудили до 8 років позбавлення волі та зобов’язали сплатити понад 60 тисяч гривень моральної та матеріальної шкоди потерпілим.

21 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів