На Хмельниччині чоловік сокирою вбив 25-річного знайомого. Тіло закопав у хліві

0

Чоловік давав неправдиві покази. То він пояснював, що 25-річний постраждалий позичив у нього гроші і поїхав в іншу область. То він переконував правоохоронців, що молодик сам помер від незрозумілого нападу, через що підозрюваний злякався і вирішив скинути тіло у воду. Однак, ця інформація також не підтвердилась.

«Як виявилось, потерпілий залишив йому на ремонт автомобіль, а коли прийшов час розраховуватися, сказав, що не має грошей. Майстер повідомив, що віддасть автомобіль тоді, коли той розрахується. Але потерпілий спробував відібрати ключі силою. Зав’язалась сутичка, під час якої підозрюваний схопив сокиру і кілька разів ударив потерпілого по голові», – йдеться у повідомленні прес-служби УМВС у Хмельницькій області.

Підозрюваний намагався перетягнути тіло у хлів, після чого його закопав, а речі спалив. Мобільний телефон загиблого він викинув у Славуті, щоб тіло шукали там.

 Душогуб знаходиться під вартою. Йому оголосили підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.  

 

3 Квітня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів