На Хмельниччині борг із зарплати складає 9,2 мільйони гривень

0

Зокрема, на 18 економічно активних підприємствах борг із заробітної плати 5,5 мільйони гривень, на 12 підприємствах-банкрутах – 3,6 мільйони гривень та на 1 економічно неактивному – 908 тисяч гривень.

В області затверджено графік погашення заборгованості із заробітної плати по підприємствах-боржниках, яким передбачено виплату понад 50 % заборгованої зарплати у порівнянні з травнем поточного року. Як повідомив Василь Процюк на нараді з питання заборгованості із заробітної плати, борги на кінець року мали б скласти не більше, ніж 4,2 мільйони гривень.

Проблематичною залишається ліквідація заборгованості працівникам підприємств-банкрутів, де борг на 1 серпня складає 3,6 мільйони гривень.

Не менш важливим є питання підвищення рівня заробітної плати на підприємствах області. Середньомісячна зарплата штатних працівників за січень-червень поточного року в області становила 3096 гривень, що на 345 гривень або 12,5 % більше порівняно з відповідним періодом минулого року.

Найнижчі розміри заробітної плати спостерігаються у Летичівському, Волочиському, Деражнянському та Дунаєвецькому районах. 

29 Серпня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів