На Хмельниччині без відома керівництва чиновниця виписала собі путівку в санаторій

0

Працівник відділу освіти, молоді та спорту Деражнянської районної державної адміністрації підписала документи, за якими видала собі путівку на санаторно–курортне лікування. На відпочинку чиновниця хотіла суттєво зекономити, оплативши лише 20% вартості. При цьому вона “забула” повідомити про таке рішення керівництво.

“У суді прокуратурою доведено, що працівник, очолюючи комісію із соціального страхування, підписала рішення про надання собі путівки на санаторно–курортне лікування з оплатою 20% її вартості, – повідомляють у прокуратурі. – Надалі, на підставі цього рішення, як уповноважена особа видала собі путівку на лікування, вартістю понад 6500 гривень, в одному із санаторіїв Закарпаття”.

Однак, про це працівник відділу освіти, молоді та спорту не повідомила свого безпосереднього керівника, хоча достеменно знала про вимоги антикорупційного законодавства.

Чиновницю визнано винною у неповідомленні керівництва про наявність конфлікту інтересів (стаття 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення). Судом на неї накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу.

6 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів