На Хмельниччині 22-річний хлопець душив пенсіонерок, а потім грабував

0

Вбивства злочинець скоїв у липні минулого року з інтервалом трохи більше двох тижнів. Провівши низку слідчо-оперативних заходів, у ході розслідування правоохоронці затримали 22-річного мешканця Кам’янця-Подільського. Молодик ніде не навчався та не працював.

«Як з’ясувалося у ході розслідування, хлопець ретельно готувався до вчинення злочинів — своїх жертв він відшукував через знайомих або оголошення у газетах про здачу кімнат. Господиня мала обов’язково бути похилого віку та самотньою. Хлопець приходив до них під виглядом студента, який шукає житло. Молодик намагався розчулити бабусь і зробити так, щоб вони запросили його до помешкання. Ледве жінка переступала поріг будинку, повернувшись спиною до зловмисника, він здійснював напад. Першу потерпілу задушив руками, у другому випадку скористався електричним кабелем», – йдеться у повідомленні прес-служби УМВС у Хмельницькій області.

Міліціонери з’ясували, що зловмисник йшов на вбивство з конкретною метою – вбити і вже після того пограбувати. Окрім того, молодий чоловік знімав й золоті прикраси вже з мертвих бабусь. Потім здавав коштовності до ломбарду. На вилучені кошти купив мобільний телефон.

Наразі Кам’янець-Подільський міськрайонний суд визнав підозрюваного винним у злочинах, передбачених п.п. 6, 13 ч. 2 ст 115 «Умисне вбивство» та ч. 4 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України та засудив чоловіка на довічне позбавлення волі.

26 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів