На Хмельничани затримали двох братів, які забили сусіда до смерті

0

36-річний та 38-річний брати були сусідами постраждалого чоловіка. За словами, сусідів 49-річний загиблий майже ні з ким не спілкувався.

«Підозрювані кажуть, що того вечора трохи перебрали зі спиртним. Коли проходили повз будинок потерпілого, той вийшов на вулицю і почав робити їм зауваження. Брати довго не думали — перестрибнули через паркан і почати «встановлювати справедливість» кулаками, а потім залишили побитого напівпритомного чоловіка помирати на морозі» – йдеться у повідомленні прес-служби УМВС у Хмельницькій області.

Від отриманих травм, чоловік помер по дорозі до лікарні. У нього виявили численні переломи ребер, черепно-мозкову травму та крововиливи. Про це розповідає речниця УМВС у Хмельницькій області Катерина Терещенко.

Усе фізичне насилля, яке заподіяли чоловікові зловмисники, зафіксувала камера відеонагляду, яку встановив господар на своїй території. Це допомогло міліціонерам встановити і затримати підозрюваних.

Наразі зловмисників підозрюють у вчиненні кримінального провадження за ч. 2 ст. 121 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

6 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів