Ми сильні, ми переможемо, якщо ми разом! (ФОТО, ВІДЕО)

0

Вечір організувала скрипалька Майя Онищук заради збору коштів для лікування своєї колеги, артистки балету Академічного козацького державного ансамблю пісні та танцю «Козаки Поділля» Альони Кудлюк. Артистка хворіє на лімфогрануліматозом.

До доброї справи долучилися хмельницькі артисти, відомі на всю країну та за її межами, а також колеги-гумористи з Вінниці.

::__IHACKLOG_REMOTE_IMAGE_AUTODOWN_BLOCK__::0

«Головна мета концерту була не лише допомогти фінансово Альоні, але й показати усім нам, що ми сильні, ми переможемо, коли ми разом», – зізнається Майя Онищук, яка й розпочала концерт віртуозною грою на скрипці. Кілька мелодій, відео кліп відзнятий спільно з правоохоронцями, який «крутиться» в ефірах майже 50 країн, короткий спіч подяки усім присітнім і скрипалька поступається сценою команді КВН «Вінницькі перці».

::__IHACKLOG_REMOTE_IMAGE_AUTODOWN_BLOCK__::1

Хлопці погодилися не лише провести концерт, але й взяли в ньому участь, повеселивши присутніх своїми дотепними жартами.

::__IHACKLOG_REMOTE_IMAGE_AUTODOWN_BLOCK__::2

– Що ти знаєш про Хмельницький рок? – запитує ведучий свого колегу.

– Він «потєрявся» ще десь з двадцять років тому. З того часу люди ходять, шукають його скрізь, але… Зібров до них так і не приїжджав. Але тепер Хмельницький має своїх рокерів – гурт «Безодня». Так представили «перці» хмельницький виконавців.

::__IHACKLOG_REMOTE_IMAGE_AUTODOWN_BLOCK__::3

«Насправді на наш концерти ходять діти шкільного та «дитсдочкового» віку – зізналися музиканти і заспівали «дорослу» пісню «Скрябіна» про дівчину, яка «жила в темному підвалі своїх незнаних теплих снів-думок, і знов, як завжди, просиналась в чужому ліжку, під чужим вікном». Бо вони виконують пісні, як пояснив соліст гурту Олександр Банашко, які потрібно слухати наодинці.

::__IHACKLOG_REMOTE_IMAGE_AUTODOWN_BLOCK__::4::__IHACKLOG_REMOTE_IMAGE_AUTODOWN_BLOCK__::5

 

Естафету ліричних пісень підхопила Міла Нітіч. Вона з глядачами і співала, і танцювали, і плакала, і каялася, а наостанок жбурнула свої туфлі на підборах і пустилася в танок.

::__IHACKLOG_REMOTE_IMAGE_AUTODOWN_BLOCK__::6

::__IHACKLOG_REMOTE_IMAGE_AUTODOWN_BLOCK__::7

Чотирирічна Вероніка, тим часом підносила квіти артистам.

::__IHACKLOG_REMOTE_IMAGE_AUTODOWN_BLOCK__::8

Порвали зал своїми тоннами звуку Сєня Присяжний зі своїми хлопцями з «Мотор’ролли». Музиканти виконали як свої відомі хіти «Душа» та «Восьмий колір», так і нові пісня, які звучали лише на кількох сценах країни.

::__IHACKLOG_REMOTE_IMAGE_AUTODOWN_BLOCK__::9

Завершився концерт не лише приємними словами від учасників, гучними оплесками від глядачів, але й піснею «День рождение» від Міли Нітіч, як подарунок для Альони Кудлюк, яка за кілька днів й справді святкуватиме своє День народження.

::__IHACKLOG_REMOTE_IMAGE_AUTODOWN_BLOCK__::10

Зібрані кошти організатор Майя Онищук безпосередньо у залі передала для матері та доньки Альони, з побажаннями швидшого одужання. Кошти виручені за продані на концерт квитки, будуть перераховані на рахунок, пообіцяли організатори.

::__IHACKLOG_REMOTE_IMAGE_AUTODOWN_BLOCK__::11

Редакція газети «Є» також бажаємо Альоні Кудлюк швидкого одужання і щоб на сцені філармонії, вона ще неодноразово тішила усіх нас своєю майстерністю.

::__IHACKLOG_REMOTE_IMAGE_AUTODOWN_BLOCK__::12

 

4 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів