«MoeMisto» пропонує хмельничанам найкращі місця для відпочинку на День Святого Валентина

0

Хмельничани вже переконались, що на нашому сайті немає нічого зайвого, а вся корисна інформація знаходиться в одному місці і завжди під рукою.

До найромантичнішого свята року – Дня Святого Валентина, «MoeMisto» відкриває спеціальну тематичну рубрику «День закоханих». Якщо ви і досі не визначилися, де і як святкуватимете 14 лютого, то саме у цій рубриці знайдете цікаві варіанти проведення романтичного вечору.

Це буде подорож до Львова чи Франції? В першому випадку вам запропонують подорож до неповторного Львова, де ви відвідаєте королівські палати і безліч інших місць, які не залишуть вас байдужими, прогуляєтеся романтичним містом. Якщо ж ви давно мріяли про вишукану Францію, то саме в День закоханих ця подорож принесе вам особливо багато позитивних емоцій та незабутніх вражень.

Можливо, вам заманеться поїхати до Закарпаття? Там можна стати на лижі або насолодитися мальовничою природою. Подорож передбачає і дегустацію вина, і купання в термальних джерелах, і смачні обіди в місцевих ресторанчиках. Якщо ж ви не плануєте нікуди їхати, а хочете спокійно провести вечір зі своєю половинкою у Хмельницькому, то з «MoeMisto» ви обов’язково знайдете щось до душі!

Можливо, ви захочете зробити своїй половинці ексклюзивний подарунок і відсвяткувати цю подію у французькому стилі чи у ресторані на воді?

А можливо заплануєте піти на цікаву виставку фіалок, у паб, нічний клуб чи вирушити у незвичну тролейбусну подорож кохання?…

Ну і, звісно, якщо ви бажаєте розповісти про якусь відому вам цікаву подію, запросити всіх на захід, то, як і раніше, можете самостійно додати цю новину на moemisto.ua/km

10 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів