Модні вихідні! У Хмельницькому знову стартують дні моди від Proskurov Fashion Days

0

За словами організаторів, проект вони реалізовують заради того, щоб відкрити для світу моди нове покоління дизайнерів, які в своїй творчості і роботі зі створення та просування fashion-брендів орієнтуються на стандарти, що прийняті в світовій моді.
Протягом двох днів у Хмельницькому свої колекції представлять провідні українські дизайнери Natali Dudka (м.Хмельницький), Alina Kovtun (м.Чернівці), TM Anazel (м.Хмельницький), Chernika Boutique and Chernika by Cherkas (м.Київ) , TM Timofeev (м.Київ), KEKA (м.Одеса), KNITEL (м.Хмельницький), MARCHI (м.Київ).

Окрім показів гості зможуть відвідати лекцію від професіонала fashion-індустрії Кирила Савченка (м. Київ). 

“Різноманітність заходів тільки посилює вплив і позиції Proskurov Fashion Days як професійного майданчика та місця зустрічі, знайомств людей з різних сфер бізнесу, яких об’єднує любов до моди і націленість на успіх”, — зазначає один із організаторів модного дійства Володимир Зацерківний і додає, що Proskurov Fashion Days покликаний розвивати модну індустрію не тільки Хмельницького, але й України в цілому. 

Нагадаємо, минулого року дні моди Proskurov Fashion Days відбувалися в обласному драматичному театрі ім. М. Старицького та у художньому музеї.  

10 Квітня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів