Міжнародний фотосалон у Хмельницькому: різні прояви жіночої краси

0

Жінки молоді і поважного віку, оголені і одягнені, такі, що розкуто позують перед камерою, чи зафільмовані у момент важкої праці… Багато світлин із зображенням жінок представлені на новій виставці у музеї-студії фотомистецтва. Сюди увійшли найкращі роботи минулорічного Міжнародного Салону-турне художньої фотографії «З любов’ю до жінки».

Це міжнародний конкурс для фотохудожників, започаткований у 2006 році у Львові. У минулому році у конкурсі взяли участь 705 фотографів з 54 країн світу. А за результатами виставки пройшло у багатьох українських містах та за кордоном.

1425634799

«Ми хотіли привернути увагу до жінки, розкрити її красу не лише зовнішню, а й внутрішню, незалежно від національності, освіти, віку. Показати як берегиню сімейного вогнища, натхненницю усіх справ. Основний стержень виставки заключається у назві — кожна фотографія несе посил любові до жінки, – розповідає президент щорічного Міжнародного салону-турне художньої фотографії «З любов’ю до жінки» Юрій Тітовець. – Хочеться, щоб ця подія у Хмельницькому стала традиційною, і роботи нашого Салону показувалися у вас щороку».

1425634774

До речі, серед презентованих у Хмельницькому фотографій, а це понад півсотні найкращих світлин митців із 22 країн, є робота і хмельничанина — співвласника фотостудії «Інша студія» Віктора Федотова.

1425634708

«Крім комерційної фотографії, іноді знімаю для себе. Почав відправляти роботи на різні конкурси, ось отримав нагороду. Дуже добре, що існує такий конкурс, який дає змогу фотографам показати себе», – каже Віктор.

1425634731

До речі, зараз триває конкурс 2015 року. До 8 квітня усі охочі фотографи, в тому числі і хмельничани, можуть подати свої роботи.

1425634821

Фотовиставку «З любов’ю до жінки» можна переглянути у музеї-студії фотомистецтва (вул. Проскурівська, 56) протягом місяця.

6 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів