Міліціонери затримали мінера Славутського вокзалу

0

Невідомий чоловік зателефонував до відділку міліції у місті Нетішин і повідомив, що у сусідньому райцентрі Славута заміновано залізничну станцію.

Правоохоронці негайно евакуювали з приміщення невеличкого вокзалу близько трьох десятків осіб та обстежили його на наявність вибухових пристроїв. Жодних підозрілих предметів не виявили.

“Поки фахівці обстежували місце події, оперативники паралельно встановлювали особу невідомого жартівника. Ним виявився раніше судимий мешканець одного з сіл Славутського району, – повідомляє прес-служба обласного управління міліції. – 35-річний чоловік, будучи напідпитку, таким чином вирішив розважитися, але не врахував, що віднедавна за такі «жарти» цілком реально опинитися за ґратами на кілька років, тим паче, якщо за плечима уже є одна судимість за вчинення розбійного нападу.”

Відповідно до статті 259 Кримінального кодексу України завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності карається ув’язненням терміном до шести років.

17 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів