Міліціонери затримали хмельничанина, який привіз зброю із зони АТО

0

У Хмельницькому правоохоронці упіймали продавця зброї, який до того ж виявився втікачем від правосуддя.

Підозрюваний, котрий був засуджений за вчинення майнових злочинів, мав би вже перебувати у місцях позбавлення волі, адже за рішенням Хмельницького міськрайонного суду отримав три роки ув’язнення.

Та молодик вирішив утекти від правосуддя у зону проведення антитерористичній операції, де і знайшов собі «трофей», а саме автоматичний пістолет Стєчкіна та чотири 9-міліметрові набої до нього.

Повернувшись до Хмельницького, зловмисник продовжував переховуватись від правоохоронців та тим часом підшукував покупця пістолета. Врешті-решт продав його 28-річному знайомому за 1500 євро.

«У ході оперативного відпрацювання працівники Хмельницького міськвідділу міліції затримали підозрюваного, наразі він перебуває під вартою в Хмельницькому СІЗО, — зазначив начальник міськвідділу Василь Птащук. — При собі він ще й мав клинкову холодну зброю колючо-ріжучої дії, тому йому повідомлено про підозру у вчиненні двох кримінальних правопорушень, передбачених частинами першою та другою статті 263 – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Санкції передбачають позбавлення волі на строк від трьох до семи років.»

До речі, покупця зброї також затримано, він також нестиме відповідальність за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

28 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів