Міліціонери з’ясували причину масового отруєння школярів у Летичеві

0

Як повідомляла швидкі забрали двадцятьох учнів. Рятувальники, які прибули на виклик, виявили в туалеті на третьому поверсі навчального закладу поліетиленовий пакет з невідомою речовиною кремового кольору, яку відправили на експертизу.

Правоохоронці з’ясували, що загадкова речовина жодного стосунку до отруєння не має, за попередніми даними, це залишки миючого засобу. У лікарню ж діти потрапили через розпилення в приміщенні школи перцевого газу 14-річною ученицею. Дівчинка у скоєному зізналась, каже, хотіла пожартувати.

“Учениця принесла в школу газовий балончик, вирішила подивитись, що це таке. Розпиливши газ в коридорі, вона злякалась покарання і вигадала історію з пакетом”, – розповідає начальник сектору зв’язків з громадськістю УМВС України в Хмельницькій області Інна Глега. – Наразі експертиза з’ясовує, якої шкоди завдано дітям, тоді буде обрано міру покарання”.

Попередньо, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 296 “Хуліганство” Кримінального кодексу України.

30 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів