Міліціонер з Хмельниччини, якого розшукують за розгін Майдану, працевлаштувався в Росії

0

Колишній заступник київської міліції полковник Петро Федчук помічений при розгоні протесту проти переслідування опозиціонера Олексія Навального на Манежній площі у Москві.

Петро Федчук потрапив в об’єктив відеокамери під час розгону людей в столиці Росії. Потім він відвертається і на спині його форми видно напис: “Полиция”. Екс-заступника голови главку МВС Києва можна побачити на 8:40 хвилині відео.

Його погони вказують на те, що він служить в російській поліції у званні полковника. Свого колишнього начальника на відео упізнав один із співробітників київської міліції, – повідомляє “ТСН”.

Петро Федчук і його начальник Валерій Коряк в квітні минулого року були оголошені Службою безпеки України у розшук. Вони підозрюються в незаконному перешкоджанні проведення мітингів із застосуванням фізичного насильства під час Євромайдану. Коряк і Федчук зникли з поля зору українських правоохоронців 5 березня минулого року. В грудні 2014 року в СБУ заявили, що Петро Федчук прийняв російське громадянство.

Петро Федчук народився 31 жовтня 1968 року у селі Білогородка Ізяславського району. З 1989 по 1994 роки служив у Збройних силах. Міліцейську кар’єру будував у Києві.

15 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів