Міграційна служба відмовляється від закордонного паспорта старого зразка

0

З вівторка, 13 січня, у Хмельницькому управління Державної міграційної служби України розпочне прийом документів на оформлення закордонних паспортів. Проте, як повідомляють “міграційники”, такий документ коштуватиме дорожче, аніж у 2014 році. Усе через те, що Державна міграційна служба України відмовляється від закордонного паспорта попереднього зразка.
Держмито й надалі складатиме 170 гривень, а вартість послуги — 87,15 гривень. Лише вартість бланку документа зросла.
“Хмельничанам пропонуватимуть бланки закордонних паспортів нового зразка із чіпом у середині. Різниця між біометричним та звичайним закордонним паспортами буде лише у тому, що на чіп першого вноситиметься інформація про громадянина, а на інший — ні. Документ для виїзду закордон попереднього зразка уже не видаватиметься, але ті, хто їх отримав раніше, зможуть й надалі користуватися ними до терміну їх закінчення”, – пояснює головний спеціаліст по зв’язкам з громадськістю та ЗМІ управління Державної міграційної служби України у Хмельницькій області Лілія Квятковська.
Бланк нового “звичайного” закордонного паспорту коштуватиме 204 гривні, а ось біометричний — 261 гривню. Загальна вартість 461,15 гривень та 518,15 гривень відповідно.
У разі оформлення документу протягом семи днів, доведеться викласти 775,3 гривень за біометричний паспорт та 718,3 гривень — за “звичайний”.

13 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів