Мандрівникам з усієї України показуватимуть, що Хмельницький — цікаве місто

0

Неодноразово доводилося чути, як на запитання приїжджих «що подивитися у вашому місті?» хмельничани знизують плечима і відповідають: «Та немає нічого цікавого. Хіба що на базар можете сходити».

Проект «Твоя країна» покликаний розвінчати цей стереотип і показати, що наше місто — варте візиту, цікаве і атмосферне, що йому є чим здивувати мандрівників. Це і єдиний в Україні пам’ятник Мюнхгаузену, унікальний музей-студія фотомистецтва із колекцією старовинних фотоапаратів, і монотеатр «Кут», та багато іншого.

«Всеукраїнський проект «Твоя країна» стартував рік тому. Його мета — ознайомити українську молодь з власною країною за допомогою подорожей до її різних куточків. Зустрічі відбулися вже у багатьох містах, у Хмельницькому такий проект вперше», – розповідає Світлана Каритун, яка допомагає із організацією проекту у нашому місті.

У Хмельницькому проект відбудеться 12-15 березня. У місто завітає 15-25 гостей, які будуть відібрані за попередньо поданими анкетами. Переважно це молодь з активною громадянською позицією, волонтери, члени різних молодіжних організацій та просто активісти, які люблять подорожувати. Вони здійснять захопливу екскурсію містом, походи у різні цікаві місця (наприклад, художній музей, моно-театр «Кут», тайм-кафе «Clever club»), майстер-класи тощо.

Мешкатимуть учасники проекту «Твоя країна» у місцевих жителів безкоштовно. Таким чином вони зможуть побачити життя із середини, зазирнути «за куліси».

Тому організатори просять хмельничан долучитися до проекту і зголоситися прийняти у себе гостей. Телефони організаторів 096-998-38-66, 067-580-75-48.

Більше інформації про проект читайте тут.

17 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів