Малювання, танці, декламування віршів, гра на гітарі. А що ще вміє «Перша віце-міс школа»?

0

Дівчина щодня наполегливо працює над собою, щоб забезпечити собі успішне майбутнє.

«Спочатку я не хотіла брати участь в конкурсі, оскільки більшість мого часу займає підготовка до ЗНО. Зараз я відвідую сім занять з репетиторства в тиждень. Вихідний тільки в неділю, і тоді я готую уроки. Просто моя мама була медалістка, ну, і я буду медалістка», – розповідає Анна. – «Вільного часу в мене немає. На дискотеки не ходжу, а гуляю по дорозі на математику чи на креслення».

Дівчина хоче стати архітектором і навчатися в Київському архітектурному інституті. Тому для цього вона докладає максимум зусиль. За словами «Першої віце-міс», зараз вона живе думками про своє майбутнє: як вступить до інституту, отримає диплом, влаштується на роботу. «Спочатку думала йти вчитися на дизайнера, але професія архітектора серйозніша і солідніша. Мене мама попереджувала, що креслення це дуже важко, але я була на майстер-класі з креслення і мені сподобалося», – поділилася школярка.

1425218025

Анна Вознюк закінчила художню школу, ходила на бально-спортивні танці, а зараз займається грою на гітарі. Хоча найближче до душі їй малювання, також вона любить писати твори. Дівчина розповідає: «Одного разу, коли я була в художній школі, до мене подзвонила сестра і попросила надиктувати їй есе з філософії. Я тоді сиділа в класі, повному учнів, і диктувала їй твір, хоча філософії ще не вивчала. Це було цікаво. У мене взагалі є ідея написати власну книжку».

У конкурсі «Родзинка» Анна Вознюк намалювала портрет дівчини-українки, який складався аж з чотирьох полотен. І це все протягом двох пісень.

1425218055

Також конкурсантка любить декламувати вірші. Тому конкурсне завдання, на якому треба було відтворити образ жінки з художньо втору їй дуже сподобалося. Анна розказала на сцені монолог Марусі Чурай з твору Ліни Костенко. Її майстерне виконання змусило притихнути зал і пережити ті емоції, які переживала її героїня.

1425218077

«Я робила ставку на талант декламування віршів, а потім зрозуміла, що треба щось придумати оригінальне», – згадує школярка. – «За годину до конкурсу ми купили петлю, з якою я виступила. Спочатку важко було налаштуватися, оскільки в той момент я переживала масу позитивних емоцій, а мені треба було заплакати. Але на сцені я сконцентрувалася, нікого перед собою не бачила і все вийшло само собою».

Ось така вона, «Перша віце-міс школа 2015» – наполеглива, цілеспрямована та різносторонньо розвинена.

1425218115

Даша Пастернак. 

2 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів